geluk en de stilte

P110504_083055
Deze ochtend voelde ik van binnen geluk. Een brok geluk dat ik kon toelaten en ontvangen. Het geluk dat er voor me is, net zoals de liefde die er voor me is. Vaak zit ik in een beeld waar dat geluk dan allemaal aan moet voldoen, voorwaardelijk geluk eigenlijk. Dit is onvoorwaardelijk geluk dat er voor mij is, zoals het er voor iedereen is. Als ik later die dag naar mijn heilige plek loop dieper het bos in ervaar ik een grote stilte, massief bijna, die me overvalt. Alsof ik een witte, stille, kolom binnen treed. Dan is de ervaring minder intens en doe ik mijn ochtendmeditatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Views: 625
Gastenboek

Wilt u reageren? Onderaan iedere blog heeft u hiertoe de mogelijkheid.
Daarnaast kunt u een email sturen naar: tomribbens@mac.com