eerste dag

De eerste dag van het nieuwe jaar. Wat wil ik meenemen uit 2010 naar 2011? De diepe ervaring van de liefde voor mezelf. En wat wil ik achter me laten in 2010? Het patroon van mijn oneigenlijke ondersteuning. Van waaruit ik eigenlijk iets wil in plaats van geef. Ik geef dan hulp of zorg vanuit mijn ego, mijn persoonlijkheid waaronder mijn behoefte aan liefde verborgen zit.

Nog iets waardevols dat ik meeneem naar 2011; het kunnen toelaten van mijn crack, mijn pijn, waardoor ik juist bij dat punt van liefde voor mezelf kom. Daar waar ik word liefgehad.

Ik moet denken aan Jezus aan het kruis. Dat beeld symboliseert dit voor mij; daar waar mijn wond, mijn crack zit, daar kom ik bij mijn liefde, bij mijn hart. En kan ik kwaliteiten ervaren als dankbaarheid en vergeving. En het besef dat alles wat ik krijg op mijn pad leidt tot de geboorte van mij als mens, als individu. De geboorte van mijn bewustzijn.

Aan het begin van dit nieuwe jaar wens ik eenieder toe dat hij zijn liefste wens mag vervullen. Hoe dat in zijn werk gaat, kun je hier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Views: 692
Gastenboek

Wilt u reageren? Onderaan iedere blog heeft u hiertoe de mogelijkheid.
Daarnaast kunt u een email sturen naar: tomribbens@mac.com