dat ik besta

Ik ben buiten in een stad, samen met mijn dochtertje Moon. We lopen hand in hand. In de andere hand heeft Moon een ballon vast. Het is vrij donker weer, het begint ook te waaien. Zo hard, dat Moon langzaam opstijgt, ik voel het gebeuren. Ook dat ik meega en samen met haar opstijg. We vliegen en ik voel me blij. Het gaat zachtjes regenen, dat maakt niet uit, het is niet koud. We landen dan op een gebouw met een plat dak van bruine baksteentjes. Ik word steeds blijer en roep de zin die in me opkomt; het feit dat ik kan zeggen dat ik besta. Ik herhaal die zin en begin hem ook te zingen in verschillende tonen. Ik eindig met ik………ik………..ik. Tijdens het zingen van de zin ben ik me ook bewust geworden dat ik droom, met andere woorden; ik ben wakker geworden in mijn droom en kijk om me heen. Ergens in de verte aan de horizon zie ik een streep oranje lucht. Dan word ik wakker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Views: 928
Gastenboek

Wilt u reageren? Onderaan iedere blog heeft u hiertoe de mogelijkheid.
Daarnaast kunt u een email sturen naar: tomribbens@mac.com